هدف از این تحقیق بررسی مدیریت و کارکردهای آن با فرمت docx در قالب 48 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
مدیریت و کارکردهای آن
2-7- مدیریت  و کارکردهای آن
2-7-1- نقش های مدیریت
2-7-1-1- نقش های میان شخصی مدیران
2-7-1-2- نقش های اطلاعاتی مدیران
2-7-1-3- نقش های تصمیمی مدیران
2-7-2- سیر تطور مدیریت فراملیتی و جهانی
2-7-3- فرآیند مدیریت تنوع فرهنگی
2-7-3-1-  شناخت وضعیت موجود
2-7-3-2- شناخت وضعیت مطلوب
2-7-3-3- شناسایی راهکارها
2-7-4- استراتژی ها مدیریت تفاوت های فرهنگی
2-7-5- الگوهای عمده سیاست گذاری قومی و فرهنگی
2-7-5-1- مدل همانند سازی
2-7-5-2- مدل تکثر گرایی
2-7-5-3- مدل وحدت در کثرت
2-7-6- مهارت های مدیریت تنوع فرهنگی
2-7-7- مدیریت تنوع قومی 
2-10- پیشینه تحقیق و مطالعات انجام شده

 

 

درباره مدیریت، تعریفی که مورد قبول عام باشد، در دست نیست. صاحب نظران و مؤلفان مدیریت با هدف ها و سوگیری های مختلف، تعریف های گوناگون ارایه کرده اند.برای تعریف مدیریت، از ویژگی های عملی آن می توان کمک گرفت. تعریف عملی تعریفی است که مفهوم مدیریت را به چند ملاک مشاهده پذیر وابسته می سازد. از این رو، اگر در موقعیتی ملاک های زیر قابل مشاهده باشد می توان گفت در آن موقعیت، مدیریت اعمال می شود.

 

 


- فعالیت منظم و سازمان یافته: مدیریت، مجموعه فعالیت منظم و پیوسته ای است که با گروه ها و افرادی که در جهت هدف مشترکی کار می کنند، ارتباط دارد. مدیریت ممکن است اشکال گوناگونی پیدا کند؛ فرماندهی گروهی نظامی یا رهبری گروهی دانشجو، مدیریت سازمانی با هزاران کارمند یا اداره انجمنی کوچک مرکب از چند دانشجو. عمل مدیریت در چنین موقعیتی ، ایجاد هماهنگی میان فعالیت های افراد و گروه هاست.

 

 


- هدف ها: ملاک دوم مدیریت آن است که هدفی وجود دارد که فعالیت منظم گروهی، در جهت تحقق آن هدایت می شود. هدف ممکن است صریح و روشن یا غیر صریح و ضمنی باشد (سید جوادین، 1382).- روابط میان منابع: سومین ملاک آن است که فعالیت منظم در جهت هدف از طریق روابط معینی که میان منابع موجود برقرار است، صورت می گیرد.

 

 

واژه منابع  اصطلاح کلی است شامل منابع انسانی، مادی و مالی. در مورد منابع مادی، روابطی که وجود دارد ماهیتاً فیزیکی است، مثل روابط موجود در خط تولید کارخانه ها. در مورد منابع مالی، روابط اشاره می کند به تهیه و تخصیص بودجه یا سرمایه گذاری برای خرید و نگهداری وسایل، تجهیزات و ساختمان، و رویه های مالی.

 

 

مهمترین روابط، مناسبات میان افراد است که دو بعد رسمی و غیر رسمی دارد. روابط رسمی، مثل روابط کاری میان افراد که بر حسب وظایفشان توسط سازمان ایجاد می شود، و روابط غیر رسمی که ضمن فعالیت روزمره افراد در سازمان، بین آن ها پدید می آید. الگوی روابط رسمی متقابل میان افراد تحت تأثیر الگوی اختیار  و مسئولیت  شکل می گیرد.